Cursul de vara 2014

marți, aprilie 29th, 2014By adminBlog, Copii, Helen Doron0 comment

Centrul Helen Doron Arad1 invită toți copiii cu vârste cuprinse între 2 și 10 ani la cursul de vară din anul acesta. Pe parcursul unui modul de două săptămâni sau o lună, 4 ore pe zi, copiii vor fi implicați în activități distractive și educative, totul în limba engleză.

 

Cursul se va desfășura pe perioada 30 iunie – 8 august, de luni până vineri de la 8.30 la 12.30. Părinții vor putea opta pentru un modul de 2 săptămâni: 30 iunie – 11 iulie, 14 iulie – 25 iulie, 28 iulie – 8 august, sau pentru o lună de curs. Locurile sunt limitate. In fiecare modul vor fi 4 grupe de maxim 10 copii de vârste similare.

 

Tema cursului din acest an este Hobbies and Holidays, o temă vastă care ne permite să abordăm, în maniera Helen Doron, diferite subiecte din viața de zi cu zi a copiilor: music, art, sports, gardening, reading, shopping, cooking, fashion, games, transport, destinations, accommodation, attractions, restaurant, entertainment. Scopul acestui curs este de a-i implica pe copii în situații de conversație pe toate aceste teme, pentru a le dezvolta abilitatea de a se exprima în limba engleză în momentul în care se afla într-o astfel de situație.

 

Cursul este structurat pe 4 ateliere:

  • Curs de engleză Helen Doron English – cu predare de vocabular și activități pe baza vocabularului respectiv.
  • Atelier de conversație – în care copiii vor fi implicați în jocuri de rol și conversație pe baza vocabularului învățat.
  • Recycling art – un atelier de creație în care ne vom dezvolta imaginația, creativitatea și responsabilitatea față de mediul înconjurător prin activităti de lucru manual realizate doar din materiale reciclabile.
  • Fun with friends – un atelier realizat de colaboratori din afara centrului nostru, care ii vor implica pe copii în activități de genul: dans, teatru, teatru de păpuși, storytelling, jocuri logice, sport.

Costul cursului este de 350 lei/ 2 saptamani sau 600 lei/o luna. Frații beneficiază de reducere.

Inscrierile se pot face la numele de telefon 0747 777 557 sau 0745 547 177, pe adresa de mail arad1@helendoron.com sau la sediul nostru str. George Cosbuc nr 12 A. Confirmarea locului se va face intre 1-15 iunie prin plata unui avans din taxa modulului.

Vă așteptăm cu drag!

Holiday ad_2007_800px

Leave a Comment