La multi ani!

miercuri, iulie 22nd, 2015By adminCopii, Evenimente, Locatie0 comment

la mulți ani!

Azi se implinesc cinci ani de cand Helen Doron English a intrat oficial in viata noastra. Atunci, nici nu banuiam si nici nu am avut viziunea a ceea ce avea sa devina incercarea noastra de a avea o mica afacere proprie.

Acesti cinci ani au fost plini de satisfactii, de provocari, de greseli din care am invatat, dar toate au dus la dezvoltarea noastra atat individuala cat si ca echipa.

Cel mai mare castig pe care l-am avut in acesti ani sunt oamenii care au intrat in viata noastra.
In primul rand, copiii, care mereu ne-au incarcat pozitiv si au dat viata centrului, iar rezultatele lor au facut sa merite orice sacrificiu pe care a trebuit sa-l facem. Imi amintesc perfect prima ora cu prima noastra grupa formata din Elisa, Carla, Medeea, Oana, Vladut si Bogdi. Fetele sunt si astazi alaturi de noi si a fost un privilegiu sa le vad crescand si dezvoltandu-se sub ochii nostri si mai ales, sa vad ce mult au evoluat in ceea ce priveste limba engleza.

Parintii, care au avut incredere in noi si ne-au incredintat un aspect important din educatia copiilor lor, si pe care mereu i-am respectat si ii vom respecta si ii asiguram ca tratam cu cea mai mare seriozitate responsabilitatea pe care ne-am luat-o, de a-i invata pe copii engleza, de a avea o contributie pozitiva in educatia si dezvoltarea lor.

Nu in ultimul rand, echipa care s-a format in jurul nostru, profesoarele noastre care fac magie in salile de curs, fete tinere, frumoase, motivate, pregatite, cu multa dragoste fata de copii si dorinta de a-i face sa-si atinga potentialul maxim.

Cinci ani mai tarziu, cu acelasi entuziasm cu care atunci le-am predat primilor 6 copii, le predam acum celor peste 270 de copii care trec zilnic pragul centrului nostru. Iar acest entuzism il vom avea mereu, datorita copiilor si datorita eficientei si genialitatii acestei metode, Helen Doron English.

In urmatorii cinci ani vrem sa devenim un reper in Arad in ceea ce inseamna educatie, predarea limbii engleze, respect fata de copii si parinti si profesionalism. Deviza noastra va fi “Excellence in Education”, iar centrul nostru va fi locul unde copiii vor fi mereu pe primul loc.

Ioana Popp

Managing Director Helen Doron Arad1

Leave a Comment